Over Ons

Informatie over MoDa 2.0

MoDa Winnaar oog voor Veenendaal prijs

Geschiedenis van MoDa

In 2017 opende MoDa haar deuren, eerst op de Fluitersstraat 76b en kort daarna op nummer 78. De gedachtegang was om een laagdrempelige instap te creëren waardoor MoDa de minima ook een shopgevoel kon geven. Hiermee hebben we ook verschillende prijzen gewonnen, zoals ‘De beste winkel van Winkelstad Veenendaal’ en ‘Oog voor Veenendaal-prijs voor MoDa’. Tot 2019 heeft MoDa een hoop mensen blij kunnen maken, maar mede door de hoge kosten was deze winkel niet vol te houden. Waardoor er besloten is de winkel op de Fluitersstraat te sluiten.

De toekomst van MoDa

Het aantal reacties dat dit teweeg bracht was hart verwarmend. Heel veel mensen leefden met ons mee en vonden het jammer dat we de deuren moesten sluiten. Mede hierdoor hebben we een doorstart gemaakt in een nieuwe vorm. MoDa 2.0 is onze nieuwe winkel. Het is een nieuwe opzet, anders dan jullie gewend zijn. De winkel is kleiner van opzet en de prijzen die jullie gewend zijn, zijn iets aangepast. Nog steeds zijn we één van de goedkoopste kledingwinkels in Veenendaal.

Je kan nog steeds goedkoop winkelen bij MoDa (€ 2,- per kledingstuk). We nemen nog steeds kleding in. Je kan nog steeds een lekkere kop koffie krijgen. Je bent nog steeds van harte welkom bij MoDa. Onze nieuwe winkel is gevestigd op de Nieuweweg 79.

Welkom bij MoDa 2.0!

MoDa 2.0 elke dag nieuwe kleding voor € 1,-

Kleding inleveren? Ja, Graag!